Comunitat Valenciana

Raquel Ejerique guanya el concurs per a la direcció d'Informatius d'À Punt

  • Durant la primera etapa d'À Punt aquest càrrec a estat en mans de la periodista Remei Blasco. 
  • La redacció ha de ratificar o no la proposta en una assemblea prevista per a la pròxima setmana.
La periodista Raquel Ejerique en el prograam 'La qüestió' de Punt
La periodista Raquel Ejerique en el prograam 'La qüestió' de Punt
A PUNT
La periodista Raquel Ejerique en el prograam 'La qüestió' de Punt

La periodista Raquel Ejerique es perfila com a nova directora d'Informatius d'À Punt després d'haver obtingut la major puntuació en el concurs convocat per a la renovació del càrrec, han confirmat fonts de la radiotelevisió pública valenciana.

Ara, el pròxim pas, és que el Consell d'Informatius convoque una votació a l'assemblea de la Redacció perquè aquesta es pronuncie sobre la proposta de nomenament, i posteriorment, elaborarà l'informe de ratificació o no ratificació, que té caràcter vinculant, segons estableix la normativa de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. L'assemblea de treballadors està prevista per a la pròxima setmana, apunten a Europa Press les mateixes fonts.

En cas de ratificar-se la proposta, Raquel Ejerique ocuparà el lloc que durant la primera etapa d'À Punt -l'encapçalada per Empar Marco- va exercir Remei Blasco. Després de l'arribada del nou director general, Alfred Costa, es va convocar el concurs per a la renovació.

La periodista valenciana Raquel Ejerique és responsable d'Investigació d'eldiario.es, on va ser una de les periodistes que va destapar les irregularitats en el màster que va realitzar l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes en la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid (URJC).

Al llarg de la seua trajectòria, Ejerique ha treballat també en les redaccions d'ABC, Cadena SER, La Razón i 20 minutos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento