Hortensia Herrero entrega un milió de mascaretes a hospitals de València

  • La fundació que porta el seu nom ha comptat amb el suport logístic i la infraestructura de Mercadona.
  • S'han repartit en un total de cinc centres sanitaris ubicats a la ciutat de València.
Entrega de mascarillas d'Hortensia Herrero a l'Arnau de Vilanova
Entrega de mascarillas d'Hortensia Herrero a l'Arnau de Vilanova
FUNDACIÓN HORTENSIA HERRERO

La presidenta de la Fundació Hortensia Herrero, Hortensia Herrero, ha entregat a sanitaris d'hospitals de València un milió de mascaretes per a lluitar contra l'expansió del Covid-19.

En concret, aquest material sanitari s'ha entregat a cinc centres valencians: l'Hospital de la Fe, l'Hospital General Universitari, l'Hospital Clínic, l'Hospital Doctor Peset i l'Hospital Arnau de Vilanova, ha indicat la fundació en un comunicat.

D'aquesta forma, la Fundació Hortensia Herrero "contribueix a donar resposta a una de les necessitats més reclamades pels sanitaris en les últimes setmanes per a lluitar contra l'epidèmia del coronavirus en la qual, igual que tota la societat, Hortensia Herrero està involucrada". Aquesta acció s'ha pogut dur a terme gràcies al suport logístic i a la infraestructura de Mercadona, companyia propietat del seu marit, Juan Roig.

La pròpia Hortensia Herrero ha indicat que, en situacions tan difícils com les actuals, "una de les prioritats és estar al costat dels qui segueixen al peu del canó i treballant com a sectors essencials i crítics".

"Som conscients del compromís social de la nostra fundació i, en aquests moments, la nostra responsabilitat és fer un pas més i col·laborar per a oferir mesures concretes amb les quals fer front a una crisi sanitària que amb una velocitat canviant està afectant la salut i el benestar econòmic i social del nostre país", ha indicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento