Cultura suma 350 llibres per a descarregar gratuïtament i amplia el nombre de llicències

  • Els títols es poden descarregar en la plataforma gratuïta d'eBiblio, un servici gratuït de préstecs en línia.
Porta eBiblio
Porta eBiblio
EBIBLIO

La Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha ampliat el nombre de títols que es poden descarregar en la plataforma gratuïta d'eBiblio perquè els ciutadans puguen llegir sense eixir de casa durant el confinament pel COVID-19, així com el nombre de llicències dels títols més demandats perquè el temps d'espera siga menor.

En concret, s'han incorporat 350 nous títols a l'oferta de lectura digital, que en aquests moments està composta per 2.738 llibres electrònics, 235 audiollibres, 34 vídeos i 26 revistes, detalla la Conselleria de Cultura en un comunicat.

eBiblio és un servici gratuït de préstec de llibres electrònics en línia oferit a través de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana, que està coordinat pel Ministeri de Cultura i la Generalitat Valenciana.

És accessible 24 hores al dia, 7 dies a la setmana i 365 dies a l'any a través d'Internet i permet la lectura tant en línia com a través de descàrrega.

La plataforma tecnològica permet accedir al catàleg i prendre en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.

Com accedir

Qualsevol persona que dispose de carnet d'usuari de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana pot fer ús d'eBiblio a la Comunitat Valenciana.

Si no disposa del carnet de l'usuari actualment, i de caràcter excepcional i temporal, pot enviar un correu electrònic amb les seues dades (nom, cognoms, DNI, direcció i correu electrònic) a infoxlpv@gva.es i sol·licitar un carnet per una durada de sis mesos.

La Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana li proporcionarà una clau que utilitzarà com a contrasenya per a accedir a la plataforma de préstecs de llibres electrònics.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento