Comunitat Valenciana

Detenen per agredir la seua nóvia un home que va ser reduït per tres ciutadans a València

  • Agents de Policia Local de València han detingut un home acusat d'agredir la seua nóvia i que va ser reduït per tres persones que havien presenciat els fets i que van resultar ferides, ha informat aquest cos de seguretat a través d'un comunicat.
Policia Local de València (arxiu)
Policia Local de València (arxiu)
POLICÍA LOCAL - Archivo
Policia Local de València (arxiu)

Els fets es van produir aquesta matinada, sobre les 04.17 hores en l'avinguda Blasco Ibáñez de la capital valenciana, quan els policies van arrestar un home de 31 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.

Quan la patrulla va arribar al lloc, van trobar un grup de persones que havia retingut l'home i diversos dels testimonis van manifestar que havia agredit una dona que també es trobava allí.

Els i les testimonis que havien presenciat la situació van coincidir a assenyalar que havien vist com el detingut agredia una xica espentant-la contra un contenidor i agafant-la posteriorment del pèl, per la qual cosa van arribar a intervenir fins a tres persones per a evitar que l'home que va acabar detingut prosseguira amb la seua agressió.

Les tres persones que van intervenir per a reduir l'home fins que va arribar la policia van resultar ferides. El detingut va reconéixer haver mantingut una discussió amb la seua nóvia però va negar haver-la agredit, apunten des de la Policia Local.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento