Tricicle practica la 'risoteràpia'

Al Tricicle, com a trio còmic, haurien de receptar-los els metges com a teràpia contra els estralls anímics derivats de la crisi.

Els actors catalans Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans tornen a fer riure, a Barcelona, a partir del 17 d'octubre amb Garrick. L'espectacle que té a veure amb l'actor anglès del segle XVIII, David Garrick, qui actuava per prescripció mèdica contra les penes dels pacients i espectadors. Va inventar i fomentar doncs la risoteràpia.

Garrick permetrà al trio fer una estada llarga a Barcelona (una cosa que envejen del seu gran amic Pepe Rubianes, van dir) amb una obra que porta més d'un any girant per Espanya i que, posteriorment, tornarà a girar.

Amb bata blanca

Al teatre Poliorama, Tricicle ataca a la crisi des del front de la rialla espontània i gens mecànica i forçada. Fent servir gags basats en l'humor gestual -i amb una veu en off en castellà- que tracten fets que els hi passen als homes i a les dones d'abans, d'ara i de sempre, perquè aquests fets estan fonamentats "al marge de fets sociopolítics".

Presenten un genet de doma sense cavall, dos homes atrapats a un ascensor, un faquir i un home assegut a una cadira de rodes que ja va sortir al seu anterior muntatge Sit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento