Comunitat Valenciana

València omplirà el seu cel de llum i color en l'Alba dels Falles

  • L'acte, que se celebrarà a les 00.00 hores del dia 15 de març, marca l'inici de la setmana fallera.
  • Pirotècnica Vulcano dispararà un espectacle per al qual utilitzarà 198 quilograms de pólvora.
Presentació de l'Alba dels Falles
Presentació de l'Alba dels Falles
AJUNTAMENT DE VALÈNCIA
Presentació de l'Alba dels Falles

La ciutat de València celebrarà la cinquena edició de l'Alba de les Falles, una proposta per a omplir de llum i color la ciutat amb motiu de la plantà de les Falles.

El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha fet una crida "per a convidar totes les comissions falleres perquè se sumen a aquesta iniciativa, que consisteix en el dispar, a les 00.00 hores del dia 15 de març, de 25 eixides que avisen de l'inici de la setmana fallera".

L'edil ha explicat que aquest acte, recuperat per l'equip de govern municipal en l'anterior mandat, també es desenvoluparà en la plaça de l'Ajuntament amb un espectacle de Vulcano, "i amb la comunió de totes les comissions falleres, València mostrarà en el carrer tot l'esforç realitzat per a iniciar la festa gran de la ciutat, i cridarà ja estem en Falles", ha asseverat.

Galiana ha recordat que aquest acte ha sigut impulsat per la Junta Central Fallera amb la col·laboració de Piroshopping, que en les seues botigues té (des del dia 9 fins al 14 de març) el material necessari per a participar en aquest acte.

En la mateixa línia s'ha manifestat la Fallera Major, Consuelo Llobell, qui ha convidat a totes les comissions falleres "perquè encenguen el clarejar de les falles".

En la presentació de l'Alba dels Falles també han participat Samuel Albiñana de l'esmentada empresa, qui ha ressaltat "la importància de fomentar l'ús dels productes pirotècnics per a fer més gran la festa".

D'altra banda, en representació de la Pirotècnia Vulcano, José Giménez, ha anunciat que l'espectacle de la plaça de l'Ajuntament serà "potent i sorprenent es desenvoluparà en 9 fases amb una varietat de trons". En total, es treballarà amb 198 quilograms de pólvora des de 2.626 línies de dispar i amb una durada de 9 minuts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento