Comunitat Valenciana

Detinguda a Elx per vendre les videoconsoles i videojocs de col·leccionista de la seua parella

Agents de la Policia Nacional han detingut a Elx (Alacant) una dona per vendre quatre videoconsoles i més de 100 videojocs propietat de la seua parella i que presumptament havia sostret del domicili en el qual no convivien. Es dona la circumstància que eren peces de col·lecció i que el valor de tots els aparells en el seu conjunt superava els 8.000 euros, ha informat la Comissaria provincial aquest dimecres.

Els agents van tindre coneixement dels fets arran de la denúncia que va formular la víctima i en la qual posava de manifest que fa al voltant d'un any va patir un robatori en la seua vivenda i que trobava a faltar quatre videoconsoles i mes de cent videojocs.

Els investigadors van iniciar les perquisicions, però va ser el propi denunciant el que va apuntar a una botiga de compravenda d'objectes de segona mà on estaven sent oferits al públic i que la víctima va reconéixer sense dubtes ja que eren unes versions "molt exclusives" i es tractaven d'edicions "de col·leccionista".

Els agents es van personar en l'establiment i van intervenir els objectes que es trobaven a la venda. Les gestions posteriors van determinar que la persona que havia venut els aparells era la parella del perjudicat, amb la qual no convivia en el moment de la sostració.

Confirmats els fets i plenament identificada, els agents van procedir a la detenció de la presumpta autora, acusada d'un delicte de furt. Dels fets es va donar trasllat al Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia de la localitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento