Comunitat Valenciana

AVE posa en marxa el 'Corredor Mediterrani 2', una fundació per a impulsar la tecnologia i la innovació

  • “Executar la infraestructura no sols és qüestió de competitivitat, sinó de cohesió territorial i social", ha dit Boluda.
  • ​El gran acte empresarial d'enguany per a reclamar el Corredor Mediterrani serà el pròxim 12 de novembre a Madrid.
Vías de tren, Corredor Mediterráneo
Vías de tren, Corredor Mediterráneo
ARCHIVO
Vías de tren, Corredor Mediterráneo

L'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE) ha anunciat aquest dilluns la posada en marxa d'un nou projecte per a enguany que es coneixerà amb el nom de 'Corredor Mediterrani núm. 2'. La iniciativa implica la constitució d'una fundació que es dedicarà a impulsar la tecnologia, la innovació i la investigació "des de la Comunitat Valenciana per a la resta d'Espanya".

Així ho ha avançat Vicente Boluda durant l'Assemblea General de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE) 2020, en la qual també s'ha referit a l'habitual Corredor Mediterrani, una infraestructura que en la qual continuaran "insistint" al llarg d'enguany "perquè creiem que executar la infraestructura no sols és qüestió de competitivitat, sinó, cosa que és més important, de cohesió territorial i social".

El gran acte empresarial d'enguany per a reclamar el Corredor Mediterrani serà el pròxim 12 de novembre a Madrid. "Fins que no siga una realitat, no pararem", ha assegurat Boluda, en la seua compareixença prèvia a la conferència de l'expresident del Govern Felipe González.

Durant l'acte, el president d'AVE ha donat a conéixer també els resultats de l'enquesta interactiva que cada any es realitza als seus empresaris associats. Per a aquest 2020, més del 80% preveu augmentar les seues inversions a Espanya. A més, malgrat que el 90% dels associats creu que 2020 serà igual o pitjor en termes econòmics que 2019, la majoria continuarà incrementant la seua ocupació i la seua facturació.

AVE exigeix als polítics que busquen l'estabilitat

Quant a la valoració dels polítics, tant a Espanya com en la Comunitat Valenciana, continuen suspenent.

D'entre les qüestions de l'entorn econòmic que més preocupen els associats d'AVE, està "la incertesa econòmica" del país. L'aspecte de l'entorn polític que més preocupa és la "potencial inestabilitat política a Espanya", ha explicat Boluda.

Davant aquesta situació, els empresaris d'AVE exigeixen als polítics que "prioritzen en la seua acció de Govern la cerca de l'estabilitat política i institucional", ha conclòs Boluda.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento