Comunitat Valenciana

El Latin Fest 2020 espera reunir 18.000 persones en La Marina de València amb Daddy Yankee i Farruko

El Latin Fest 2020 se celebrarà en La Marina de València el pròxim 4 de juliol i presentarà un cartell encapçalat per Daddy Yankee, Farruko, Justin Quiles i Juan Magán, amb el qual l'organització espera atraure uns 18.000 espectadors.
Daddy Yankee
Daddy Yankee
REMITIDA LATIN FEST
Daddy Yankee

Si en les dos últimes edicions va aconseguir reunir prop de 9.000 persones, que van penjar el cartell de 'sold out' en la Plaça de Bous de València, aquest estiu el certamen confia a "doblar la seua xifra d'assistència amb prop de 18.000 persones en la Marina Sud".

Segons asseguren els promtores de l'esdeveniment, "el ritme de venda dels seus abonaments està batent tots els seus rècords, fins al punt de portar un 50 per cent dels seus abonaments venuts".

Les seues "primeres grans confirmacions" són Daddy Yankee, Farruko, Juan Magán i Justin Quiles, juntament amb Eladio Carrión, Lérica, i els DJ Yas Cepeda i Fercho Energy, destaquen els organitzadors en un comunicat.

El porto-riqueny Daddy Yankee, que ja va estar present en la primera edició del festival fa tres anys, és "el reclam més poderós del seu cartell". Cantant, productor, empresari, músic de descomunal èxit, és una de les figures capitals del reggaeton.

El seu compatriota Farruko, un altre dels noms "indispensables" del gènere, està també considerat un dels reis del trap llatí. Juan Magán, per la seua banda, és un dels músics espanyols més internacionals i el porto-riqueny-nord-americà Justin Quiles completa el "póker de caps de cartell, que s'ampliarà en pròximes setmanes", avancen.

Els andalusos Lérica -una de les bandes revelació de les últimes temporades-, el nord-americà Eladio Carrión i els DJ Yas Cepeda i Fercho Energy completen de moment el cartell, "que encara es guarda diversos asos en la mànega", insisteixen.

El festival es desenvoluparà en un recinte de 25.000 m2, que comptarà amb tallers, 20 food trucks, zona chill out, piscines, classes de ball. Els abonaments poden adquirir-se a 30 euros el general, 55 euros el VIP i 80 euros el front stage, a través de la web del festival.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento