Comunitat Valenciana

À Punt aprova el seu pla d'igualtat amb mesures de conciliació i protocols contra assetjament i violència masclista

À Punt ha aprovat aquest divendres el seu primer pla d'igualtat per a garantir la presència equilibrada de dones i homes, impulsar la igualtat de tracte i oportunitats i facilitar la conciliació familiar, personal i laboral en la radiotelevisió pública valenciana.
À Punt
À Punt
À PUNT MÈDIA
À Punt

El pla 2020-2023 es presentarà a la plantilla en les pròximes setmanes, tant de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) com de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC), informa l'ens en un comunicat.

Estableix quatre línies estratègiques d'actuació: presència equilibrada d'homes i dones, mesures de conciliació i corresponsabilitat, comunicació i formació en matèria d'igualtat i salut laboral des de la perspectiva de gènere. Cada eix compta amb objectius generals i específics a desenvolupar en els quatre anys.

Paral·lelament, el pla inclou un protocol d'actuació exhaustiu en casos d'assetjament sexual i per raó de sexe en l'àmbit laboral, amb el que À Punt reafirma el seu compromís de combatre aquestes situacions discriminatòries greus.

La cadena rebutja i prohibeix així qualsevol acció o pràctica d'aquest tipus i fa un "pronunciament explícit de tolerància zero", a més de comprometre's a facilitar tots els mitjans per a previndre i impedir la seua manifestació en l'àmbit laboral.

Un altre dels protocols que arreplega el pla van encaminats a l'engegada de mesures contra la violència masclista i l'assetjament per raó d'orientació sexual, identitat de gènere i/o expressió de gènere.

La comissió d'igualtat, formada per representants de l'empresa i dels treballadors, va redactar el document i s'ocuparà tant de la seua implantació com de l'avaluació anual.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento