Comunitat Valenciana

Perruquers intenten batre el Guinness de 1.214 talladors de pèl simultani a València

La fira professional d'estètica, ungles, perruqueria i barberia Beauty València intenta batre el rècord Guinness de talladors de pèl simultani aquest diumenge, 16 de febrer, en Fira València.
Una demostració de tallada de cabells en el saló Beauty València
Una demostració de tallada de cabells en el saló Beauty València
BEAUTY VALENCIA
Una demostració de tallada de cabells en el saló Beauty València

El rècord del món actual es va aconseguir el 2014 al Japó, amb un total de 1.214 talladors al mateix temps. A l'abril de l'any passat ja es va intentar batre en un esdeveniment en l'antiga llera del Túria a València.

Amb el lema 'Una mica de tu és molt', la cita tracta de concentrar al major nombre de professionals, estudiants de perruqueria i persones solidàries durant 20 minuts. Està organitzada per l'Associació de Dany Cerebral Adult i Menors (Adacam) i Beauty València, patrocinada per l'Ajuntament de Sagunt (València).

Després d'aquest intens repte, els flocs tallats que superen els 20 o 25 centímetres de longitud es destinaran a la confecció de perruques oncològica, avança el consistori en un comunicat.

En definitiva, la competició vol reflectir el compromís del sector amb la societat i, en aquest cas, amb les persones afectades de dany cerebral. L'alcaldessa de Sagunt per substitució, Mª José Carrera, i el regidor de Servicis Socials, Alejandro Sotoca, assisteixen a l'esdeveniment.

Les inscripcions estan habilitades en

Mostrar comentarios

Códigos Descuento