Un vianant i quatre passatgeres d'un autobús, ferides en un atropellament en el carrer Maestro Alonso d'Alacant

Un vianant de 65 anys ha resultat ferit aquest dimarts en ser atropellat per un autobús en el carrer Maestro Alonso d'Alacant, en el qual també han resultat ferides quatre passatgeres.
Calle Maestro Alonso, al costat de l'Hospital General d'Alacant.
Calle Maestro Alonso, al costat de l'Hospital General d'Alacant.
GOOGLE MAPS

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha explicat que l'atropellament s'ha registrat sobre les 9.30 hores i s'han mobilitzat una unitat de SVB (Suport Vital Bàsic), una unitat del SAMU (Servici d'Ajuda Mèdica Urgent) i una ambulància convencional TNA (Transport no assistit).

Els servicis mèdics han assistit el vianant de 65 anys que presentava amb commoció i fractura d'avantbraç i que, posteriorment, ha sigut traslladat en la unitat del SAMU a l'Hospital General d'Alacant.

Per la seua banda, s'ha atès quatre dones que anaven en l'autobús. Una d'elles de 47 anys, amb policontusions, ha sigut evacuada en la unitat SVB, al mateix Hospital General; les altres tres ferides, d'entre 27 i 38 anys, han sigut derivades a l'Hospital Perpetuo Socorro d'Alacant, en l'ambulància convencional, totes amb contusions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento