Comunitat Valenciana

Marzà denuncia davant la Policia amenaces en les xarxes després d'acusar Vox a Les Corts de "trencar Espanya"

El conseller d'Educació, Vicent Marzà, ha denunciat davant la Policia amenaces anònimes que ha rebut a través de les xarxes socials referents a la intervenció que va realitzar a Les Corts Valencianes en les quals va acusar Vox de voler "trencar Espanya".
El consellr d'Educació, Vicent Marzà, en una imatge d'arxiu
El consellr d'Educació, Vicent Marzà, en una imatge d'arxiu
I. CABALLER/CORTS VALENCIANES
El consellr d'Educació, Vicent Marzà, en una imatge d'arxiu

Segons ha explicat el titular d'Educació, pertanyent a la coalició Compromís, en ser preguntat per aquesta informació d'Eldiario.es en una roda de premsa que ha oferit a Castelló, no és la primera vegada que rep aquestes amenaces, les quals -segons ha dit- "tenen un cert caràcter polític".

Sobre aquest tema, ha apuntat que la denúncia respon a "plantar cara" a l'extrema dreta, "doncs no es poden deixar passar", per la qual cosa va creure "convenient" denunciar les amenaces en les institucions pertinents, no només per a perseguir als qui ho han fet, sinó per a llançar el missatge que no va a donar "ni un pas arrere".

"Per molt que ens amenacen i intenten intimidar-nos i assenyalar-nos als qui pensem diferent, la democràcia està per damunt d'això i ens hem de poder expressar amb tota la llibertat i hem de poder cosir la societat i no dividir-la, que és el que estan fent determinats partits de l'extrema dreta", ha afegit Marzà.

En aquesta línia, ha explicat que són amenaces que ha rebut a través de les xarxes i que estan ja en coneixement de la Policia "perquè les investigue". "No pot haver-hi eixes actituds, i determinats discursos no poden portar al fet que la gent pense que es poden fer determinades afirmacions o amenaces a qui siga, i per açò es tracta de plantar cara", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento