Comunitat Valenciana

L'IVAM, "el millor de la cultura valenciana" en el rànquing de l'Observatori de la Cultura 2019

  • El segueixen el Centre del Carme, Bombas Gens, el Palau de les Arts Reina Sofia i el Centre Cultural La Nau.
  • El museu ascendeix del lloc 30 al 15 en la llista de les millors institucions culturals d'Espanya.
IVAM
IVAM
IVAM
IVAM

L'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) encapçala la llista del millor de la cultura a la Comunitat Valenciana al 2019, segons l'informe 'La cultura a Espanya al 2019', realitzat per l'Observatori de la Cultura de Fundació Contemporània.

El museu valencià també millora ostensiblement en la valoració d'institucions culturals a nivell nacional, ascendint del lloc 30 al 15, en un ránking de 102 espais i manifestacions culturals.

L'informe confirma així la programació de l'IVAM del 2019, any del seu 30 aniversari amb un total de 13 exposicions i 'plats forts' com Fernand Léger, Jean Dubuffet o Zineb Sedira, detaca la galeria en un comunicat.

En el cas de la Comunitat Valenciana, l'IVAM encapçala de nou enguany la llista, seguit pel Centre del Carme, Bombas Gens, el Palau de les Arts Reina Sofia i el Centre Cultural La Nau.

En tota Espanya, el Museu del Prado lidera el millor del 2019, seguit pel Museu Reina Sofia i el Guggenheim Bilbao, que repeteixen en segona i tercera posició, respectivament. El Festival de Cinema de Sant Sebastià i el Museu Thyssen-Bornemisza completen la llista dels cinc primers llocs.

L'Observatori de la Cultura duu a terme una consulta anual en la qual participen un panell d'experts format per més de mil professionals per a valorar l'activitat cultural de comunitats autònomes i institucions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento