Comunitat Valenciana

Bonig veu "bé" una candidatura PP-Cs a Catalunya i País Basc però ho veu "complicat" en la resta de comunitats

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha afirmat aquest dilluns que li pareix "bé" tot el que siga agrupar el constitucionalisme en una única candidatura a Catalunya o País Basc, però ha apuntat que en la resta de territoris, inclosa la Comunitat Valenciana, li pareix "complicat" perquè la situació "és diferent".
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig,
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig,
I. CABALLER/CORTS VALENCIANES
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig,

Així s'ha pronunciat la líder dels 'populars' valencians en roda de premsa en ser preguntada sobre la seua opinió sobre la proposta llançada per la portaveu de Cs en el Congrés i candidata a liderar el partit, Inés Arrimadas, que les formacions constitucionalistes presenten una candidatura única a Catalunya, País Basc i Galícia perquè no es perda "ni un sol vot".

"A mi al País Basc i a Catalunya em pareix bé tot el que siga agrupar el constitucionalisme perquè, òbviament, la divisió del centre dreta suposa que guanya l'esquerra. A Navarra va ser positiu al País Basc i Catalunya, on és necessari el front del constitucionalisme davant de l'independentisme, em pareix que és una bona solució que hauria d'estudiar-se", ha assegurat.

En la resta de territoris, ha dit, "és complicat perquè la situació és totalment diferent" i en el cas valencià no ho veu, encara que estan disposats "a parlar i obrir totes les canalitzacions".

"És bo formar un front comú davant d'una inactivitat total i absoluta del Govern, els partits de centre dreta han de ser conscients d'on està l'adversari", ha dit, i ha al·ludit directament a Vox, que "pareix que estiga més pendent d'atacar el PP que a l'adversari", fent-li "el joc al PSOE". "Ja han vist Cs on està per una estratègia equivocada, allà cadascú amb la seua estratègia", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento