Comunitat Valenciana

Air Nostrum obrirà rutes de València a Almeria, la Corunya, Granada i Pamplona per a l'estiu

  • L'empresa augmentarà l'oferta en huit enllaços i iniciarà quatre noves rutes.
Nova imatge d'Air Nostrum.
Nova imatge d'Air Nostrum.
AIR NOSTRUM
Nova imatge d'Air Nostrum.

L'aerolínia Air Nostrum incorporarà quatre noves rutes des de València per a la temporada d'estiu: Almeria, que operarà amb tres vols setmanals a partir del 14 d'abril; Granada, que tindrà vols tres dies a la setmana des del 29 de març del 2020 fins al 24 d'octubre; la Corunya, que s'operarà dos dies a la setmana; i Pamplona, on es podrà volar tres dies a la setmana.

Segons ha indicat la companyia en un comunicat, Air Nostrum ha reforçat la seua programació per a aquesta temporada d'estiu a València, on manté cinc connexions que venia operant, augmentarà l'oferta en huit enllaços i iniciarà quatre noves rutes.

L'operació d'Air Nostrum en l'aeroport de Manises en la programació d'estiu suposa un creixement d'un 23% en nombre de vols i d'un 35% en l'oferta de places. Amb aquest reforç, Air Nostrum es consolida com "el primer operador de vols domèstics amb origen o destinació València", han assenyalat.

La programació d'Air Nostrum reforça també huit rutes que ja es van operar l'estiu passat. Aquest és el cas de Gran Canària, que amplia les seues freqüències entre mitjan de juliol i principis de setembre; Lanzarote, que augmenta en una o dos freqüències l'operació al llarg de tota la temporada; i Vigo, que incrementa el nombre de vols i es converteixen en diaris tot l'estiu, excepte les setmanes centrals de l'estiu. També incrementa la seua oferta en les rutes que uneixen València amb Tenerife, Fuerteventura, Eivissa, Menorca i Mallorca.

A més, d'aquestes novetats operatives, Air Nostrum manté per a aquesta temporada d'estiu els seus vols des de l'aeroport de Manises a Barcelona, Madrid, Màlaga, Bilbao i Sevilla.

Amb 75.507 vols i uns 5,2 milions de passatgers anuals, Air Nostrum és la companyia líder de l'aviació regional a Espanya i una de les majors aerolínies europees de la seua classe. Opera per al Grup Iberia sota la marca Iberia Regional Air Nostrum, factura per damunt dels 501 milions d'euros i compta amb més de 1.400 empleats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento