El canto del loco, en viu i gratis a Sabadell

El Canto del Loco posa delante de la portada de 'Personas'.
El Canto del Loco posa delante de la portada de 'Personas'.
ARCHIVO
El Canto del Loco posa delante de la portada de 'Personas'.

L'Amfiteatre del Parc de Catalunya de Sabadell rep diumenge la formació madrilenya El Canto del Loco, que ofereixen un macroconcert organitzat per l'Ajuntament de Sabadell i 40 Principales.

La multitudinària actuació gratuïta la presenta el locutor de l'emissora Tony Aguilar. El gup que lidera Dani Martín interpretara els temes del seu darrer treball discogràfic, Personas, en la única parada gratis de la seva actual gira de concerts.

Aquesta arribarà al Palau Sant Jordi de Barcelona al desembre. Amb Pequeñita, es van donar a conèixer fa vuit anys. A Contracorriente i Estados de Ánimo els van confirmar com a la gran banda que són. Dani Martín, David Otero i Chema Ruiz tenen en el seu potent directe un dels seus grans valors.

El bateria Jandro va anunciar fa uns mesos que deixava la disciplina del grup en directe per qüestions familiars. La formació segueix plantejant-se reptes . Prova d'això és que el 27 de setembre convoquen els seus seguidors perquè es despullin a la Plaza de Toros de Las Ventas de Madrid per sortir al disc en viu, De personas a personas.

La línia S2 de Ferrocarrils (FGC) reforçarà el seu servei de les 00.00 a les 02.00 h.

* Amfiteatre del Parc de Catalunya de Sabadell. Diumenge a partir de les 22.00 hores. Gratis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento