Teatre Micalet reposa 'El Jardí dels Cirerers' per a obrir la commemoració del seu 25 aniversari

El Teatre Micalet de València posa en cartell de nou, a partir del 29 de gener, 'El Jardí dels Cirerers', Premi de les Arts Escèniques Valencianes 2019 al millor espectacle de teatre.
?El Jardí Dels Cirerers? En El Micalet
?El Jardí Dels Cirerers? En El Micalet
TEATRE EL MICALET

D'aquesta manera, la Companyia Teatre Micalet arranca la celebració dels 25 anys amb aquesta peça, versionada per Manuel Molins i dirigida per Joan Peris. Es tracta d'un muntatge "icònic" del dramaturg rus Anton Chéjov, que es podrà veure fins al pròxim 23 de febrer.

El repartiment, integrat per Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Cristina Garcia, Berna Llobell, Laura Romero, Guille Zavala i Ximo Solano, dona vida a una família de l'aristocràcia russa en hores baixes que, per a fer front als deutes que arrossega, haurà de vendre la seua finca familiar.

'El Jardí dels Cirerers' planteja una reflexió al voltant d'un món en crisi que té moltes similituds amb la realitat actual, una època de canvis i descomposició d'estructures.

"Temes com l'amor o el poder dels diners estaran també reflectits en la revisió d'aquest clàssic", assenyala la sala teatral, que apunta que, en aquesta ocasió, Joan Peris projecta un espai escènic amb l'objectiu d'acostar l'espectacle al públic, que haurà de creuar l'escenari per a accedir en el pati de butaques.

Amb la tornada d'aquesta peça, Companyia Teatre Micalet arranca un any en el qual se celebra el 25 aniversari. Al maig, estrenarà la seua 34 producció pròpia, que continuarà amb la línia d'una trajectòria "marcada pel seu compromís d'adaptar textos universals al valencià" ('El jardí dels Cirerers', 'El Nom' o 'Nadal a casa Els Cupiello') o representar obres d'autors autòctons, com 'El Moviment', 'El Verí del Teatre' o 'Hamlet Canalla'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento