Temporal.- Augmenten a 43 les carreteres tancades a la Comunitat Valenciana per la neu

El nombre de carreteres tancades pel temporal Glòria ha tornat a augmentar, fins a les 43, a les 17.10 hores d'aquest dimarts, la qual cosa suposa que s'han tancat nou des de migdia. En altres 45 es requereix l'ús de cadenes, segons ha informat la Generalitat.
34 Carreteres Seguixen Tallades A La Comunitat
34 Carreteres Seguixen Tallades A La Comunitat
GVA 112CV

De les carreteres de la xarxa principal afectades per la borrasca ja estan obertes al trànsit l'A-3 de Setaigües al límit de la província, l'A-33 entre Villena a la Font de la Figuera i de la Font de la Figuera al límit de la província i l'A-35 de la Font de la Figuera al límit de la província i l'A-7 de l'Alcudia de Crespins a Atzeneta d'Albaida, i l'N-340 a Alcoi i el tram entre Cocentaina i Muro d'Alcoi.

Per la seua banda l'A-23, entre Víver al límit de la província, la circulació es troba condicionada, mentre que segueix tancada l'N-344 en l'encreuament de l'A-31 amb l'A-35. Per l'N-420 al seu pas per Castielfabib es pot circular amb incidències i per l'N-III, entre Villagordo del Cabriel a Bunyol, de forma condicionada, ja que la calçada és viable però amb una possible evolució negativa.

Per la seua banda, els ports de Gandia, Sagunt, Castelló i València segueixen a aquesta hora tancats al trànsit marítim pel temporal, segons han informat fonts de l'Autoritat Portuària.

Actualment, les carreteres tancades es concentren en la comarca dels Ports, i hi ha accessos tallats a localitats com Xiva de Morella, Vallibona i Sorita. També, en la resta de la província estan tancats, per exemple, l'accés de Bell-lloc a la CV-15, la carretera entre Sacanyet i Canals o l'accés a Benafigos.

En la província de València, hi ha carreteres tancades tant en la Plana d'Utiel-Requena com en la del Vall d'Aiora-Cofrents per neu, mentre que les inundacions obliguen a tallar diverses carreteres de les Riberes, la Safor i la Costera. És el cas de la CV-505 entre Alzira i Sueca, l'accés a la Granja de la Costera o la carretera entre Cullera i Tavernes de la Valldigna.

A Alacant, els tancaments es deuen tant a despreniments, com per neu. Entre elles, es troba la CV-755 entre Callosa d'en Sarrià i el Castell de Guadalest, la CV-794 entre Alcoi i Bocairent per neu, o la CV-809 de Villena al límit de la província per una inundació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento