Dues candidatures passen a la segona fase de la nova direcció d'À Punt

  • Les dues persones seleccionades disposaran de 15 dies per a desenvolupar el seu projecte en un màxim de 50 pàgines.
  • Els noms no han transcendit perquè s'ha de garantir la confidencialitat de les dades personals i professionals.
Comissió de valoració del Consell Rector de la Corporació Valenciana de mitjan Comunicació (CVMC)
Comissió de valoració del Consell Rector de la Corporació Valenciana de mitjan Comunicació (CVMC)
CVMC

La comissió de valoració del consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha seleccionat dues candidatures de les deu aspirants al procés de selecció de la direcció general d'À Punt Mèdia, per a succeir l'actual directora, Empar Marco.

Les persones i les institucions implicades en el procés s'han compromès a garantir la confidencialitat de les dades personals i professionals dels candidats, com estableixen les bases de la convocatòria.

D'aquesta forma, la CVMC ha mantingut la confidencialitat des de l'inici del procés i només farà públic el nom de la persona seleccionada pel consell rector una vegada finalitze el concurs, informa l'ens en un comunicat.

Aquest divendres, la comissió de valoració ha comunicat a la resta de membres del consell rector la selecció de les dues candidatures que passaran a la segona fase, després de valorar tant els currículums de les candidatures com el projecte d'actuació per a la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) en els pròxims tres anys.

Les dues persones seleccionades disposaran de 15 dies naturals, a partir d'aquest dissabte 18 de gener, per a desenvolupar el seu projecte en un màxim de 50 pàgines. Una vegada finalitzat el termini, el consell rector valorarà el projecte i el currículum i citarà els candidats per a una entrevista.

En la valoració final, el projecte representarà un 50% i el currículum i l'entrevista un altre 50%. El consell rector proposarà el candidat final, que tindrà que comparéixer davant la comissió corresponent de les Corts.

D'altra banda, el consell rector també ha analitzat els suggeriments aportats en l'informe del consell de la ciutadania, corresponent al primer trimestre del 2019, per a tindre'ls en compte a l'hora de fixar les línies estratègiques de la programació d'À Punt.

El president i el secretari del Consell d'Informatius, Ricard Cobo i Benjamin Marín, respectivament, s'han presentat en la reunió als membres del consell rector i han fixat una reunió de treball per al pròxim mes de febrer.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento