Comunitat Valenciana

Salvador (CEV) respon Oltra sobre el port: "És tan important per al present i futur que no cap la demagògia"

El president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha respost la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, que l'ampliació nord del port de València és un assumpte "tan important per al present i futur" de les noves generacions i de la Comunitat Valenciana "que no cap la demagògia".
Reunió dels òrgans de govern de la CEV
Reunió dels òrgans de govern de la CEV
CEV
Reunió dels òrgans de govern de la CEV

Així ho ha afirmat en una resposta al tuit del departament de la portaveu i Vicepresidència de la Generalitat que es feia ressò d'una de les afirmacions realitzades sobre aquesta qüestió per Oltra en la roda de premsa posterior al ple d'aquest divendres, en la qual advertia sobre eixe projecte que no s'han de "prendre decisions que posen en perill la vida dels nostres fills/es".

"El dilema no és economia o sostenibilitat, el dilema és entre vida i no vida. L'economia ha d'estar al servici de les persones", agregava el missatge.

Sobre aquest tema, Salvador Navarro ha contestat: "Aquest assumpte és tan important per al present i futur dels nostres fills i filles i de la nostra Comunitat que no cap la demagògia". Citava, a més del perfil de la pròpia Oltra, la Conselleria Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, i Presidència.

Oltra ha sigut preguntada pels mitjans sobre les declaracions realitzades per Navarro en una trobada amb periodistes en les quals advertia que està en joc "la joia de la corona" i manifestava la seua esperança que la política no faça amb el port "allò que va succeir amb les caixes".

La vicepresidenta ha assegurat entendre que la CEV defenga els seus interessos però ha remarcat que el Consell "defendrà l'interés general" i que es conjugue l'activitat econòmica "amb la necessària protecció del present i del futur de les persones que viuen a València i l'àrea metropolitana".

"No crec que s'hagen de prendre decisions polítiques que posen en perill la vida dels nostres fills en aquesta terra, això ens interpel·la de manera peremptòria per a començar a prendre decisions hui, i prendre decisions d'una nova economia, una economia al servici de les persones i que preserve el nostre medi, que no faça inhabitable el planeta", ha agregat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento