Comunitat Valenciana

Un 40% més d'empreses valencianes en Fitur

  • Segons Turisme, en l'esdeveniment participaran un total de 282 companyies, enfront de les 170 de l'any passat.
  • El muntatge de l'estand ha tingut un cost de 642.703 euros i el del sòl de 360.518 euros.
  • Del 22 al 26 de gener es portaran a terme fins a 240 activitats en l'espai utilitzat per la Generalitat Valenciana.
La presencia de empresas valencianas en Fitur aumenta un 40% hasta las 282
La presencia de empresas valencianas en Fitur aumenta un 40% hasta las 282
20M EP
La presencia de empresas valencianas en Fitur aumenta un 40% hasta las 282

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va destacar aquest dijous que en aquesta edició de Fitur participaran un total de 282 empreses enfront de les 170 de la passada, la qual cosa suposa un increment del 40%, especialment en la zona de producte, perquè encara que és una fira promocional “el veritablement important és el biaix professional” i “l'essència és un espai per a comprar i vendre”.

Colomer, en la presentació de les novetats de la presència valenciana per a Fitur 2020, que tindrà lloc en el recinte d’Ifema a Madrid del 22 al 26 de gener, va destacar sobre aquest tema que el gran missatge que es llançarà serà situar a la Comunitat com a representant de “la centralitat i l'ànima del Mediterrani en viu”.

Enguany, el muntatge de l'estand ha tingut un cost de 642.703 euros i el del sòl de 360.518 euros. En aqueix sentit, va assenyalar que cal traslladar la diversitat de la nostra oferta per a “no tancar mai” i “acabar amb l'estacionalitat” i aconseguir així “una indústria sostenible”. 

“El nostre gran leitmotiv és el nostre producte. Zero conformisme és la marca de la nostra política turística, fugir de la zona de confort perquè no podem gestionar rutina, sinó que cal innovar constantment”, va agregar Colomer.

En concret, en aquesta edició participaran un total de 282 empreses, 56 empreses i associacions amb taules identificades en la zona d'empreses, i 160 en la zona expositiva de producte, dividida en quatre blocs diferenciats: Mediterrani Cultural amb 47 empreses; Mediterrani Gastronòmic amb 21; Mediterrani Natural amb 45 i, finalment, Mediterrani Actiu amb 47 empreses.

En total, hi haurà més de 240 activitats, que aniran des de tallers, presentacions a les sales de premsa i en la plaça central o taules redones fins a actuacions de grups musicals, o showcooking, entre altres. Hi ha confirmades 20 reunions amb responsables d'Oficines Espanyoles de Turisme.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento