Consumidors demanen protegir al menor en la Llei del Joc

  • Per primera vegada a Espanya les propostes han sigut assumides per la patronal del sector.
  • Sol·liciten que els salons estiguen a almenys 700 metres de col·legis i centres culturals i esportius.
Las casas de apuestas y los salones de juego han experimentado un visible crecimiento desde la crisis.
Las casas de apuestas y los salones de juego han experimentado un visible crecimiento desde la crisis.
EUROPA PRESS - Archivo

Les tres grans organitzacions de consumidors de la Comunitat Valenciana (Avacu, UCCV i Tyrius) han aconseguit unificar les seues propostes per a millorar la futura Llei del Joc de l'autonomia amb l'objectiu de “protegir al menor”.

Segons van assegurar aquest dimarts en un comunicat conjunt, per primera vegada a Espanya les propostes han sigut assumides per la patronal del sector, Andemar CV.

Les al·legacions van encaminades a la necessitat d'adopció de mesures de regulació restrictiva de la publicitat del joc online, planificació d'establiments de joc entre els mateixos i amb centres educatius i control tecnològic d'accés a locals de joc, així com la deguda planificació de l'oferta de joc existent en establiments d'hostaleria valencians.

Així mateix, fixen en 700 metres la distància dels nous salons respecte a col·legis i centres culturals i esportius. Demanen una declaració responsable i formació específica de l'hostaler i prohibir terminals de premi de l'ONCE i SELAE fora dels seus establiments propis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento