Comunitat Valenciana

Cantó censura el Govern amb "el populisme i nacionalisme" 

  • El síndic de Cs critica que Puig haja anat a Madrid a recolzar "amb alegria" el pacte per a la investidura de Sánchez.
  • El partit registrarà una reprovació a Morera pels missatges en xarxes  "defenent que no vivim en un Estat democràtic".
El síndic de Cs, Toni Cantó
El síndic de Cs, Toni Cantó
CIUDADANOS
El síndic de Cs, Toni Cantó

El portaveu de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, ha criticat aquest dimarts que Pedro Sánchez s'haja unit "al populisme i nacionalisme" per a aconseguir la Presidència del Govern i també que el president valencià, Ximo Puig, estiga a Madrid recolzant "amb alegria" eixe pacte.

En declaracions als mitjans, Cantó ha destacat que el seu partit pretenia fins a l'últim moment "una solució centrada" perquè els reptes que té Espanya "no poden ser solucionats pels qui solament poden complicar-los com és el populisme i el nacionalisme" ni en el plànol econòmic ni en el territorial.

Ha criticat que Sánchez va dir que "no podria dormir tranquil amb el populisme" o que "mai es podria dur a terme un referèndum absolutament il·legal com el qual ja s'ha compromès amb eixa consulta que es durà a terme a Catalunya".

"Com a valencià, m'entristeix veure que un dels presidents autonòmics socialistes que està allí recolzant amb alegria aquest pacte a la valenciana és el senyor Puig, de qui ha d'haver après molt el senyor Sánchez, que s'uneix com ací al populisme i al nacionalisme", ha agregat.

També ha anunciat que registraran una reprovació al president de Les Corts, Enric Morera, pels seus missatges en xarxes socials "defenent que no vivim en un Estat democràtic", ha indicat. "És absolutament vergonyós que algú amb una responsabilitat tan alta ataque una vegada i una altra la qualitat de les nostres institucions democràtiques declarant que ací hi ha gent a la qual s'empresona per les seues idees".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento