Comunitat Valenciana

La Policia inspecciona més de 200 locals per a verificar la legalitat de l'emissió de laLiga

  • Figuren com a investigades 108 persones i s'han intervingut 80 descodificadors fraudulents.
  • El perjuí econòmic patit per a la LFP per aquests fets es valora en uns 300.000 euros.
Cotxe patrulla de la Policia Nacional
Cotxe patrulla de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL
Cotxe patrulla de la Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han inspeccionat més de 200 locals a la Comunitat Valenciana per a verificar la legalitat de l'emissió dels partits de futbol de laLiga, unes actuacions en les quals figuren 108 persones com a investigades, però que no han sigut detingudes, i que han conclòs amb 80 descodificadors fraudulents intervinguts. El perjuí econòmic patit per a la Liga per aquests fets es valora en uns 300.000 euros.

Segons ha informat la Policia en un comunicat, en l'operació 'Themis', desenvolupada en les tres províncies, han participat més de 200 policies que han inspeccionat un total de 244 establiments públics a fi de verificar la legalitat de l'emissió de partits de la Lliga de Futbol Professional Espanyola. Als investigats se'ls considera presumptes autors d'un delicte contra la propietat intel·lectual i un de relatiu al mercat dels consumidors.

En la investigació, duta a terme per diferents grups de Policia Judicial, han participat més de 200 agents arran d'una denúncia interposada per la pròpia Lliga Nacional de Futbol, que ha permès detectar l'existència de nombrosos locals en els quals s'emetia de forma no autoritzada els partits de futbol.

Les inspeccions s'han dut a terme en la província de València, en concret, en quatre locals d'Aiora, altres quatre de Bellreguard, cinc a Carcaixent, quatre a Daimús, 16 a Gandia, huit a Oliva, cinc a Paterna, tres a la Pobla de Farnals, cinc a Requena, tres a Riba-roja, nou a Sueca, set a Tavernes de la Valldigna, quatre a Torrent, set al Villar i 48 en la ciutat de València.

En la província d'Alacant, la Policia Nacional ha inspeccionat 18 establiments a Benidorm, 30 en la ciutat d'Alacant, deu a Elda, altres deu a Oriola, 14 a Torrevella, sis a Elx, tres a l'Alfàs del Pi, quatre a Petrer, tres a Teulada i quatre a Xàbia. A Castelló les inspeccions s'han realitzat en quatre locals de la Vall d'Uixó, tres de Vila-real i altres tres a Borriana.

Al desembre del passat any la Policia Nacional ja va realitzar una operació en tot el territori nacional que es va saldar amb la inspecció de més de 2.000 establiments públics i més de 800 decodificadors il·legals requisats. Aquest tipus d'activitat il·lícita es troba tipificada en els articles 270 i 286 del Codi Penal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento