Comunitat Valenciana

El PP demana a Puig que "medie" per a evitar 120 nous acomiadaments en el sector de l'automòbil

  • "Hi ha una situació que comença a preocupar-nos i creiem fermament que existeixen alternatives", segons el partit.
  • L'empresa Acciona Facility Services, filial d'Acciona, no ha renovat el contracte amb la planta de Ford Almussafes.
Planta de Ford a Almussafes
Planta de Ford a Almussafes
ARCHIVO
Planta de Ford a Almussafes

El portaveu d'Indústria del PP en Les Corts, Felipe Carrasco, ha demanat al president de la Generalitat, Ximo Puig, que "medie" per a intentar buscar una solució als 120 acomiadaments que preveu l'empresa Acciona Facility Services, filial d'Acciona, per la no renovació del contracte amb la planta de Ford Almussafes.

Carrasco s'ha reunit aquesta setmana amb representants del comité d'empresa d'Acciona FS, als qui ha traslladat tot el seu suport. "Hi ha una situació que comença a preocupar-nos en el sector i creiem fermament que existeixen alternatives i solucions. Això és el que demanem a Puig, que deixe d'ocupar el seu temps en qüestions supèrflues com el federalisme i que se centre en el que ocorre a la Comunitat Valenciana", ha indicat en un comunicat.

Al seu juí, "el Botànic presumeix de col·locar les persones en el centre de la seua política, però la veritat és que s'obliden dels qui tenen problemes; el cas d'Acciona FS així ho demostra".

Així, el diputat 'popular' ha demanat al cap del Consell que s'ocupe de buscar una solució adequada "per a les més de 120 famílies que se'n van a trobar en ple Nadal amb una carta d'acomiadament de l'empresa Acciona per la seua no renovació amb Ford en la subcontracta de servicis", i ha subratllat que "és una situació delicada que requereix tota l'atenció del president".

"El Consell té la possibilitat, almenys, d'estudiar una solució alternativa i que contemple la protecció de l'ocupació industrial, tan important a la Comunitat Valenciana i que aporta un percentatge molt rellevant quant al PIB. És hora que el Botànic es pose a treballar perquè fins ara la seua política industrial dista molt del que necessita la Comunitat Valenciana", ha assenyalat Carrasco.

A més, ha advertit que "aquesta situació per la qual ara travessa Acciona FS pot empitjorar el pròxim any amb almenys mitja dotzena d'empreses més que exerceixen eixe model de contracte amb Ford". "Podríem trobar-nos amb 1.000 acomiadaments més, per la qual cosa si Puig no s'ocupa i no busca solucions per a 120 famílies el 2020 el problema pot ser més greu", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento