La ‘narcosala’ de la Vall d’Hebron obrirà amb protecció policial

El nou equipament obre avui només per als seus empleats i demà és previst que comenci a atendre els primers usuaris
Veïns de la zona esperant empleats i periodistes per insultar-los.
Veïns de la zona esperant empleats i periodistes per insultar-los.
J.S.
Veïns de la zona esperant empleats i periodistes per insultar-los.
Els treballadors socials de la nova narcosala de Vall d’Hebron estrenaran avui el nou equipament a l’espera que, demà dijous, arribin els primers usuaris. L’equipament, absolutament necessari segons l’Agència de Salut Pública, estarà vigilat contínuament per un guarda de seguretat i per les forces policials, que patrullaran més sovint per la zona. 

Aquest augment de la vigilància vol evitar que cap dels veïns que s’oposen al nou servei provi d’atacar-lo, com ja ha passat en dues ocasions. Els veïns temen que el nou servei, que obre dins del recinte hospitalari de la Vall d’Hebron, augmenti el nombre de drogodependents. El nou centre servirà per atendre gent amb problemes de droga, amb l’alcohol inclòs, i tindrà una sala perquè qui vulgui es pugui punxar, sota vigilància mèdica.

Més crits i més insults

Un grup de 150 veïns es va concentrar ahir davant del futur centre d’atenció a toxicòmans per mostrar la seva oposició, durant la presentació de la instal·lació als periodistes. Els veïns, que van arribar a llançar ous, van insultar els treballadors socials i també els periodistes. La majoria d’ells eren gent gran i nens petits.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento