Comunitat Valenciana

Oltra diu que Cañizares "pot estar tranquil" doncs Igualtat aplica "el missatge evangèlic d'atenció al necessitat"

La portaveu i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha assenyalat aquest divendres que l'arquebisbe de València, Antonio Cañizares, pot estar "tranquil" perquè "coincideixen en molts aspectes" ja que ha apuntat que el seu departament "no deixa d'aplicar part del missatge evangèlic d'atenció a les persones invisibilitzades, necessitades i vulnerables".
Oltra, en la roda de premsa després del ple setmanal del Consell
Oltra, en la roda de premsa després del ple setmanal del Consell
GVA
Oltra, en la roda de premsa després del ple setmanal del Consell

Oltra s'ha referit així a la carta setmanal de l'arquebisbe Cañizares, en la qual assenyala que amb el preacord de Govern a Espanya "s'entreveu un canvi cultural i la imposició d'un pensament únic".

Sobre aquest tema, ha apuntat que, encara que no ha llegit la carta sinó només el que s'ha publicat d'ella, Cañizares coneix especialment de primera mà les polítiques de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i "pot estar tranquil" perquè "coincideixen en molts aspectes" com "així ho compartim" en els actes en els quals coincideixen.

En aquesta línia, ha apuntat que mantenen una "relació fluïda" i "pràcticament quotidiana" tant l'arquebisbe com amb els bisbes auxiliars i ha assenyalat que "cadascun treballa aquests àmbits des de marcs diferents".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento