Comunitat Valenciana

Pepe Álvarez (UGT): "Qualsevol opció que no passe per un programa de govern d'esquerres és un frau"

El secretari general d'UGT, Pepe Álvarez, ha manifestat aquest divendres que en aquests moments, a Espanya, "qualsevol opció que no passe per la configuració d'un programa de Govern d'esquerres és un frau". Des del seu punt de vista, el país té com a "emergència" atendre "la pobresa, la desregulació de treballadors i treballadores i la misèria en la qual viuen desenes de milers de compatriotes", una cosa que "només es pot abordar amb èxit amb un programa, que és el que han votat la majoria de ciutadans i ciutadanes, que gire a l'esquerra i que repartisca la riquesa".
Ismael Sáez, Pepe Álvarez i Sandra Gómez a València
Ismael Sáez, Pepe Álvarez i Sandra Gómez a València
UGT PV
Ismael Sáez, Pepe Álvarez i Sandra Gómez a València

Així ho ha defès a València, després d'anunciar que el 43 Congrés Confederal del sindicat serà en aquesta ciutat al novembre del 2020, en ser preguntat pels acords per a la formació de Govern i les reivindicacions que plantejarà UGT pel que fa a les reformes laborals i el Salari Mínim Interprofessional.

Per a Álvarez, els noms o "qui estiga en el Consell de Ministres no és definitiu, el definitiu és un programa que gire cap al repartiment de la riquesa i que gire cap a l'esquerra", ha insistit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento