Comunitat Valenciana

Detingut a València per agredir un jove amb una botella de cervesa en mediar en una discussió amb una dona

La Policia Nacional ha detingut un home de 30 anys a València per presumptament agredir un altre de 20 anys amb el coll d'una botella de cervesa, després que el jove preguntara per què discutia amb una dona.
Cotxe de Policia Nacional en imatge d'arxiu
Cotxe de Policia Nacional en imatge d'arxiu
CNP
Cotxe de Policia Nacional en imatge d'arxiu

Els fets es van produir sobre les sis del matí d'aquest diumenge en l'exterior d'un local d'oci del districte de Trànsits, on el personal de seguretat tenia retingut el sospitós, informa Prefectura en un comunicat.

A uns metres estava un grup de joves envoltant el ferit, que va ser atès i traslladat a un hospital de València. En la zona de la discussió hi havia un coll d'una botella de cristall de cervesa amb restes de sang.

Després de les perquisicions, la Policia va descobrir que la víctima havia escoltat una discussió entre el presumpte agressor i una dona, després del que es va acostar a preguntar què passava.

L'home suposadament va trencar una botella i va tractar de clavar-li-la en el coll, encara que no ho va aconseguir perquè es va apartar i li va provocar unes ferides en la cara. Seguidament, el xic es va dirigir als vigilants amb la mà en el coll i sagnant, mentre assenyalava l'home i deia que li havia punxat.

Una vegada identificat, el sospitós va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. El detingut, d'origen congolés i sense antecedents, ja ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento