El pressupost de València puja a 898 milions, "el més alt de la seua història" 

  • El consistori preveu reduir el deute del consistori en 47 milions fins a situar-lo als 328 milions a la fi d'any.
  • Segons l'alcalde, Joan Ribó, "València és la gran ciutat amb la pressió fiscal més baixa per habitant".
El alcalde de València, Joan Ribó, y el concejal de Hacienda, Ramón Vilar. Presentación de Prespuestos municipales para 2020.
El alcalde de València, Joan Ribó, y el concejal de Hacienda, Ramón Vilar. Presentación de Prespuestos municipales para 2020.
AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

Els pressupostos de l'Ajuntament de València per al 2020 creixen prop de 50 milions d'euros fins als 898,4 milions, "els més alts de la seua història", i al seu torn, preveuen reduir el deute del consistori en 47 milions fins a situar-ho als 328 milions a la fi d'any. Aquest descens del deute -que el 2015 arribaba als 750 milions d'euros-, unit a una major previsió d'ingressos, permetrà al municipi eixir del Pla d'Ajust.

Així ho ha anunciat aquest dimarts l'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, durant la presentació dels Pressupostos Municipals per al 2020, uns comptes que esperen poder aprovar abans del Sorteig de la Grossa de Nadal de desembre, de manera que seria "la primera gran ciutat espanyola que aprova els seus pressupostos" per a l'any que vé.

Durant la seua intervenció, el primer edil s'ha mostrat "molt content" amb la gestió realitzada i ha volgut ressaltar que és la constatació que "el Govern del Rialto -integrat per Compromís i PSPV- funciona".

Així mateix, ha assegurat que les previsions que mantenen aquests pressupostos han tingut en compte els indicadors econòmics internacionals que apunten a una possible recessió internacional i incideixen a reduir el deute amb l'objectiu d'"estar preparats per a una possible desacceleració econòmica".

També ha volgut deixar clar que "València és la gran ciutat amb la pressió fiscal més baixa per habitant" en comparació d'altres quatre grans ciutats com són Madrid, Barcelona, Sevilla o Saragossa, açò és, que és "la que menys impostos té" ha subratllat davant de les crítiques "dels qui diuen que fregim a impostos".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento