Comunitat Valenciana

Fiscalia investigarà els abocaments que van obligar a tancar la platja de Pinedo

  • El grup municipal de Cs va denunciar "l'incompliment de la normativa d'anàlisi d'aigües".
  • El partit assegura que Ribó "no només no pren mesures, sinó que no compleix la llei que obliga a analitzar les aigües".
Platja ca de Pinedo en imatge d'arxiu
Platja de Pinedo en imatge d'arxiu
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Platja ca de Pinedo en imatge d'arxiu

La Fiscalia Provincial de València ha acordat obrir diligències d'investigació penal per a investigar els abocaments que van obligar a tancar al setembre la platja de Pinedo de la ciutat per contaminació de bacteris fecals.

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha donat a conéixer la decisió de Fiscalia, adoptada arran de la denúncia presentada pel seu grup municipal "per l'incompliment de la normativa d'anàlisi d'aigües de l'assarb de Pinedo i el tancament de la platja per contaminació de bacteris fecals".

Cs va formular la denúncia per una situació "contra els recursos naturals i el medi ambient" i per la "situació actual de la desembocadura del riu Túria en la platja de Pinedo i l'alta concentració" de bacteris fecals.

El portaveu de Cs ha lamentat que l'alcalde, Joan Ribó, "no només no pren mesures, sinó que no compleix la llei que obliga a analitzar les aigües de bany o aigües properes a aigües de bany, com és el cas de l'assarb de Pinedo".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento