Comunitat Valenciana

Deliveroo comença aquest divendres a operar el seu servei de menjar a domicili a Elx

Deliveroo, companyia digital de servei de menjar de qualitat a domicili, comença aquest divendres a operar a Elx (Alacant). Així, la tercera ciutat més poblada de la Comunitat Valenciana se suma al pla d'expansió de ciutats de la província d'Alacant de la companyia.
Una repartidora o 'rider' de Deliveroo.
Una repartidora o 'rider' de Deliveroo.
DELIVEROO
Una repartidora o 'rider' de Deliveroo.

A partir d'aquest migdia, els il·licitans podran demanar que Deliveroo els porte a casa menjar d'algun dels més de 30 restaurants disponibles a través del seu App en la ciutat, ha informat la companyia. Entre ells destaquen Vips, Foster Hollywood, TGB o Eki Sushi, que s'uneixen a la llista de més de 6.500 que ja treballen amb la companyia a Espanya.

L'arribada a Elx respon l'estratègia de creixement de la companyia que s'està desenvolupant a través del llançament del seu servei en capitals de província. Elx s'uneix així als 60 municipis i ciutats espanyoles en els quals Deliveroo acabarà tenint presència abans de final d'any.

"Estem realment emocionats per poder arribar a Elx i portar el nostre servei als il·licitans. Estem segurs que els encantarà!", ha comentat Blanca Rodríguez, directora de comunicació de consum de Deliveroo a Espanya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento