Dénia es concentra per a condemnar el crim de la dona degollada per la seua exparella

La localitat de Dénia ha condemnat aquest dimarts amb una concentració el crim masclista que ha acabat amb la vida d'una veïna de la ciutat de 44 anys aquesta matinada.
Concentració per l'assassinat de la dona russa, degollada mentre dormia per la seua ex-parella.
Concentració per l'assassinat de la dona russa, degollada mentre dormia per la seua ex-parella.
AYTO DÉNIA

La dona, de nacionalitat russa, ha mort a les mans de la seua exparella, també rus, que l'ha degollat mentre dormia entorn de les 04.30 hores, després d'entrar en la vivenda utilitzant una escala que, segons la policia, va poder comprar ahir mateix.

La concentració ha sigut convocada pel Consell de les Dones de la Ciutat, un òrgan amb representació dels partits polítics que integren la corporació, tècnics i representants d'associacions i entitats locals. A les 13 hores s'ha guardat un minut de silenci en condemna per l'assassinat i en memòria de la víctima a les portes del consistori, ha informat l'Ajuntament.

Al final de la concentració, l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, ha expressat "com a alcalde i com a ciutadà", la seua condemna davant aquest assassinat, "un fet que només podem condemnar, lamentar i plorar".

El consistori ha decretat una jornada de dol oficial fins demà dimecres a les 13.00 hores, de manera que se suspenen els actes previstos com la presentació del llibre La Cuina del Futur, en la Biblioteca municipal, o la Fira d'atraccions de Tots Sants.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento