Conciertos de Wagner Pä en la sala Sidecar y de Ratt en el Bikini

  • L'Albert Sanz Trio llevan su Metamorfosis al Jamboree.
  • La Cubana sigue con su 'Cómeme el coco negro' en el Coliseum.

Conciertos

Wagner Pä: Reunió d'amics de la música més noctàmbula de Barcelona entorn l'aniversari del cantant Wagner Pä (foto). A la festa que es munta a la sala Sidecar hi seran companys d'escenari com els Jaleo Real en format acústic, en Dani Txarnego i en Cesc Pascual.

* Pl. Reial, 7. A partir de les 22.00 h. Preu:6 euros.

Ratt: La banda de rock dur glam de Los Ángeles (EUA) neix com a quintet en els anys vuitanta. Actualment el grup existeix només amb dos dels components originals. L'any 2002, el guitarrista Robin Crosby va perdre la seva batalla contra les drogues i la malaltia de la sida.

* Bikini. Déu i Mata, 105. A partir de les 21.30 hores. Preu de les entrades: 25 euros.

Jazz: L'Albert Sanz Trio presenta el disc Metamorfosi. El pianista valencià parla del seu grup com d'una unió de forces i d'elements de la naturalesa:les aportades pel contrabaixista Masa Kamaguchi, procedent de l'escena de Nova York, i les del músic RJ Miller. L'àlbum inclou versions de Duke Ellington i d'Ornette Coleman.

* Jamboree. Plaça Reial, 17.A partir de les 21.00 hores. Preu de les entrades: 10 euros.

Teatre

La Cubana:Els ecos del music hall del Parallel s'apagaran el proper diumenge amb el comiat a Barcelona de l'espectacle més celebrat del grup de teatre cómic de Sitges La Cubana, el musical Cómeme el coco negro.

* Teatre Coliseum. Gran Via, 595. A partir de les 22.00 hores. Preu: de 21 a 33 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento