Morcheeba en masculí

  • La banda britànica actua avui a l'Espacio Movistar.
  • Els germans Godfrey s'han quedat sense la seva cantant, Skye Edwards.

Morcheeba presenta nou disc sense que hi hagi una vocalista definida dins de la banda. Per a aquest sisè àlbum, Dive Deep, els germans Godfrey han comptat amb les col·laboracions del raper Cool Calm Pete, la cantant i compositora Judie Tzuke i la francesa Manda.

Alguns d'aquests puntuals companys de viatge, i d'altres més, han contactat amb el duet britànic a través del web MySpace.com.

Els problemes per trobar la veu definitiva no han impedit, però, que el grup llanci ara aquest nou treball, on es desplega el seu particular i sintetitzador trip-hop, aquest cop amb tints de folk electrònic. Un disc del qual hem tingut una primera presa de contacte a través del seu senzill de presentació titulat Enjoy The Ride.

Des de la seva aparició amb Rome Was Not Built in a Day, d'ells tampoc no es pot dir que s'hagin construït en un dia, però en pocs anys han aconseguit obrir nous horitzons en el panorama de l'electrònica.

L'atmosfera creada amb la seva música té ja marca registrada i consolidada: Morcheeba.

Sense una veu definitiva

El disc Feelings de David Byrne va ser la primera gran obra dels teclistes Ross y Paul Godfrey. En 1995 sorgeix Morcheeba, un projecte centrat en la veu de Skye Edwards.

Ella va abandonar els germans Godfrey després de la sortida al mercat del quart àlbum, Charango. Va ser substituida, sense que acabés de cuallar, per Daisy Martey.

* Espacio Movistar. Campus de la Diagonal. Portal del Coneixement. Pascual i Vila, s/n. Avui a les 22.00 hores. Preu: 25 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento