Comunitat Valenciana

El PP demana a Puig que destituïsca Nomdedèu per "responsabilitzar la Policia de la violència a Catalunya"

  • VALÈNCIA, 18 (EUROPA PRESS)
Cotxe incendiat a Barcelona per les protestes dels CDR contra la sentència de el 1-O
Cotxe incendiat a Barcelona per les protestes dels CDR contra la sentència de el 1-O
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS
Cotxe incendiat a Barcelona per les protestes dels CDR contra la sentència de el 1-O

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha reclamat al president de la Generalitat, Ximo Puig, que destituïsca el secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, per "responsabilitzar la Polícia de la violència a Catalunya".

Bonig s'ha referit d'aquesta forma a un missatge penjat en xarxes socials per l'alt càrrec en el qual apunta a "infiltrats de la Policia" com un dels "actors" de les accions violentes que s'estan produint aquests dies a Catalunya en les protestes per la sentència condemnatòria els líders independentistes.

En un tuit, Nomdedéu assevera: "La meua tesi és que les accions violentes tenen tres tipus d'actors: Independentistes molt enfadats de veure com condemnen a presó independentistes pacífics; antisistema internacionals que van fer el bèstia a Barcelona, a Milà, a Londres o Gamonal i infiltrats de la Policia".

Per la seua banda, la líder dels 'populars' valencians ha condemnat aquestes paraules en les quals Nomdedéu "ataca" i ha demanat al president Puig que ho destituïsca.

"És incomprensible que un càrrec del Consell estiga atacant la policia des d'una xarxa social i en horari laboral, acusant-la d'infiltrar-se i ser responsable dels actes violents a Barcelona", ha assenyalat Bonig.

"QUE NO SEGUISCA UN SEGON MÉS"

"Nomdedéu és membre del Govern de Puig i per tant la responsabilitat que no seguisca un segon més en el seu càrrec és del propi Puig", ha manifestat.

Per a Bonig, "qui, com el senyor Puig, diu defendre la Constitució i les forces i Cossos de Seguretat de l'Estat no pot permetre que un membre del seu govern es comporta així".

Finalment, ha recordat que "aquest senyor, Enric Nomdedéu, està imputat per un delicte electoral i malgrat açò segueix exercint les seues accions com a membre del govern". "Si no ho cessa, la responsabilitat serà del senyor Puig", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento