Comunitat Valenciana

Detingut un home per apunyalar un altre en l'abdomen en una discussió en les 'casetes roses'

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 45 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de lesions ja que suposadament va apunyalar un altre amb un ganivet en l'abdomen en el transcurs d'una discussió, en la zona de les 'casetes roses', i va fugir en un vehicle.
Policia Nacional
Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL/ARCHIVO
Policia Nacional

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, la víctima, un jove de 26 anys, d'origen italià, ha estat ingressada en un hospital de València durant nou dies ja que va haver de ser intervinguda quirúrgicament.

Les investigacions es van iniciar el 3 d'octubre quan els agents van tindre coneixement que en el barri de les 'casetes roses' de València s'havia produït una discussió entre dos homes.

Durant les investigacions, els policies van esbrinar que un dels homes, en el transcurs de la discussió, presumptament va traure un ganivet i va apunyalar l'altre en l'abdomen i seguidament va fugir del lloc en un cotxe de color clar.

La víctima va ser traslladada a un hospital de València on ha romàs nou dies ingressada a causa que la punyalada li va afectar el fetge i va haver de ser intervinguda quirúrgicament. Els agents van esbrinar la identitat del sospitós, així com que residia pels voltants del lloc on havia ocorregut la discussió.

Com a conseqüència de les investigacions, els policies van detindre aquest dimecres el sospitós com a presumpte autor d'un delicte de lesions i li van intervenir un ganivet de cuina, amb el qual suposadament va apunyalar la víctima i una navalla multiusos. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento