Cs demana que la Diputació de València no subvencione "associacions proindependentistas"

  • La portaveu de Ciutadans (Cs) a la Diputació de València, Rocío Gil, ha registrat una iniciativa perquè la corporació provincial no concedisca ajudes a "les associacions proindependentistas que posen en dubte la democràcia" d'Espanya.
Façana de la Diputació de València
Façana de la Diputació de València
DIVAL - Archivo

Segons Cs, aquestes associacions van convocar ahir dilluns mobilitzacions contra una sentència judicial, la del Tribunal Suprem contra els líders del Procés independentista de Catalunya, "totalment garantista per l'estat de dret i a favor d'uns polítics que es van saltar la llei intentant desestabilitzar les institucions", ha denunciat en un comunicat.

En concret, la formació 'taronja' assenyala que el passat 1 d'octubre, el Butlletí Oficial de la Província (BOP) va publicar una subvenció d'un total de 61.559 euros a Acció Cultural del País Valencià (ACPV), una altra de 94.325 euros a Escola Valenciana i una última de 64.000 a Ca Revolta.

Per a Cs, "és indignant que amb els diners de tots els valencians se subvencione els qui es manifesten a favor del secessionisme". Per contra, diu, "Cs sempre estarà vigilant i seguirà treballant perquè l'esforç que fan els contribuents no es dilapide en causes contràries a la unitat d'Espanya, l'Estatut d'Autonomia i la Constitució".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento