Comunitat Valenciana

Murthy: “No hi ha hagut ofertes, però el València no està a la venda”

  • El president del club repassa tota l'actualitat del club en una entrevista.
  • Sobre Marcelino, creu que va desafiar i va discrepar sobre el model del club imposat.
Banderas del Valencia en el Estadio de Mestalla.
Banderas del Valencia en el Estadio de Mestalla.
EFE
Banderas del Valencia en el Estadio de Mestalla.

El president del València, Anil Murthy, va repassar aquest dilluns la situació del club a través d'una entrevista realitzada en la pàgina web valencianista. Murthy va tocar tots els temes.

DESTITUCIÓ DE MARCELINO

“Hi va haver una pèrdua de confiança amb el seu paper en el model de club que la propietat té a llarg termini. A l'estiu es va anar donant un distanciament entre les decisions del club i el paper decisiu, de moltíssima influència, que Marcelino exigia en la política de fitxatges, a més amb una pressió pública que va posar les coses encara més difícils”, va assenyalar en les primeres explicacions oficials de la destitució del tècnic asturià.

Murthy va desmentir la teoria esgrimida per Marcelino en la qual va assegurar que va ser destituït per guanyar la Copa del Rei, ja que, segons va revelar, li havien demanat des del club que centrara els seus esforços només en la Lliga per a poder aconseguir la classificació per a la Lliga de Campions.

“Aqueixa pèrdua de confiança per les diferències sobre el model de club del màxim accionista res té a veure amb competir i guanyar un títol oficial, mai renunciaríem a això. Com no voldrà Lim guanyar un títol? Milions de persones de tot el món van veure al València guanyar una final al Barça de Messi. Hi ha millor promoció de la marca València que això?”.

MATEU ALEMANY

“En el cas de Mateu Alemany, des de l'estiu i especialment després del canvi de Marcelino, no té clar el seu encaix en aquest projecte, ens fa veure que la situació és diferent per a ell i que valora anar-se’n. També cal posar en valor tot el seu treball pel club, els interessos del qual sempre ha defensat en públic. Cal parlar i veure què succeeix”.

EL CLUB EN VENDA?

“L'actual situació accionarial no és una imposició, és la realitat que existeix. Només volem que el València cresca a llarg termini. No hi ha hagut cap oferta pel club, però la veritat és que tampoc està a la venda”, va assenyalar el president che. “Hem deixat de perdre diners i esportivament hem tornat a guanyar títols i a estar tres anys en la Champions League”.

CELADES

“Pense que Celades és intel·ligent, té personalitat i ambició, una idea de futbol i de confiança en els joves. Això ens agrada molt. Estem a dos punts de Champions i amb opcions intactes d'avançar en la fase de grups a Europa”, va afegir Murthy.

EL SEU POLÈMIC GEST

Murthy va donar la seua versió sobre el gest amb el qual va manar callar al públic de Mestalla. “Vaig intentar explicar-los només uns minuts després en les meues xarxes socials. Just en aqueix moment els jugadors ho estaven passant malament en el camp i per a mi, a més, eren uns moments de molt d'estrés. La meua família i jo estàvem rebent amenaces molt, molt greus. Jo només intentava buscar la calma. No es tornaran a repetir”.

TREBALL AMB CAÑIZARES

“Portàvem quasi cinc mesos treballant desinteressadament per a ajudar a l'empresa que impulsava aqueixa acció perquè es poguera dur a terme, però en aqueixos moments decidirem que havíem d'esperar a posar-la en marxa” i va haver-hi un ‘malentés’ amb Cañizares per les dades que ell manejava.

Fa uns dies ens vam posar a la disposició d'aquesta empresa per a buscar noves dates i posar en marxa l'acció, però van analitzar la seua agenda i, a través del mateix Cañizares, ens van dir finalment que els temps de l'acció, tal com estava preparada per totes dues parts, ja no eren possibles i, per desgràcia, hem d'acceptar-ho”.

ESTRELES DE L'EQUIP

“Tenim jugadors joves en l'equip que seran molt importants al València, com Carlos Soler, Ferran Torres o Kang In Lee. Estic convençut que tots ells renovaran més d'una vegada els seus contractes”.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento