Comunitat Valenciana

Grezzi sobre l'EMT: "La treballadora acomiadada en cap cas podia ordenar transferències"

  • Segons l'edil, "no ha posat la firma mancomunada i ha enviat pdf al banc perquè fera la transferència".
El regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'EMT, Gisueppe Grezzi, en una imatge recent.
El regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'EMT, Gisueppe Grezzi, en una imatge recent.
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA - Archivo
El regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'EMT, Gisueppe Grezzi, en una imatge recent.

El regidor de Mobilitat Sostenible a l'Ajuntament de València i president de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de la ciutat, Giuseppe Grezzi, ha assegurat aquest dilluns que la treballadora d'aquesta companyia pública acomiadada després de detectar-se en ella un frau de 4 milions d'euros "en cap cas" podia "ordenar transferències" com les dutes a terme en aquest cas.

Així, ha explicat que el que pot fer una empleada com aquesta, que ocupava en l'EMT el càrrec de cap d'Administració, és "preparar la documentació" necessària perquè posteriorment siga firmada per les persones que "estan per damunt d'ella" i es done el vistiplau a les transferències.

"La treballadora no ha fet això. No ha posat la firma mancomunada i ha enviat pdf al banc perquè fera la transferència. Els que estan per damunt mai han tingut la possibilitat de decidir si es feia la transferència", ha exposat, alhora que ha assenyalat que açò constitueix una falta "greu" que porta a l'acomiadament.

Grezzi, que s'ha pronunciat d'aquesta manera en la roda de premsa de presentació de la campanya informativa sobre l'Ordenança de Mobilitat Sostenible, ha explicat que així ho estableix un laude de 1986 recollit en l'actual conveni col·lectiu que tipifica "les faltes lleus, greus i molt greus" per part dels empleats.

L'edil ha agregat que aquest document determina que "si un treballador amb alta responsabilitat dirigencial en l'empresa dona informació sensible, que ha de ser molt confidencial, com a dades de DNI o documents amb firmes de dirigents de l'empresa" ha fet "una cosa molt greu" que ha de tractar-se amb "l'acomiadament".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento