Comunitat Valenciana

València, l'epicentre del Dia de les Biblioteques

  • El Govern central destacarà la labor d'aquestes institucions en la promoció de la igualtat de gènere.
Libros en una estantería de una biblioteca valenciana
Libros en una estantería de una biblioteca valenciana
GVA - Archivo
Libros en una estantería de una biblioteca valenciana

La ciutat de València serà l'“epicentre” de les nombroses activitats programades pel Ministeri de Cultura i Esport, en col·laboració amb les comunitats, per a la nova edició del Dia de la Biblioteques, que destacarà la labor d'aquestes institucions en la promoció de la igualtat de gènere.

Segons va informar aquest dilluns Cultura, el dia 24 d'octubre estarà centrat en destacar la labor de les biblioteques en la promoció de la igualtat de gènere, en línia amb el III Pla Estratègic del Consell de Cooperació Bibliotecària 2019-2023, l'eix de la qual és la igualtat. Però també incorpora amb “caràcter permanent” el lema “Aptes per a tots els públics”, que estarà present en totes activitats que es posen en marxa.

Enguany serà la Biblioteca Nicolau Primitiu de València la que aculla l'acte central, organitzat pel Ministeri de Cultura, en col·laboració amb la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat.

La celebració anual d'aquest dia té com a objectiu “conscienciar” al conjunt de la nostra societat del valor de les biblioteques i de la importància de “promoure l'accés lliure i gratuït de tots a recursos i serveis bibliotecaris de qualitat” perquè contribuïsquen a “millorar la formació cultural dels ciutadans”. A més, és un homenatge i reconeixement a la labor dels bibliotecaris i les bibliotecàries.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento