Comunitat Valenciana

Ribó emplaça al ple extraordinari sobre l'EMT per a debatre sobre el frau

  • Se celebrarà el pròxim 17 d'octubre i en ell es parlarà sobre les responsabilitats polítiques que demana l'oposició.
L'alcalde de València, Joan Ribó.
L'alcalde de València, Joan Ribó.
EUROPA PRESS - Archivo
L'alcalde de València, Joan Ribó.

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha emplaçat aquest divendres al ple extraordinari sobre l'Empresa Municipal de Transports (EMT) que tindrà lloc el pròxim 17 d'octubre per a parlar i debatre sobre les responsabilitats polítiques que reclamen els grups de l'oposició en l'Ajuntament després del frau de 4 milions d'euros detectat en la companyia pública.

"En el ple tractarem aquestes coses", ha indicat el primer edil preguntat per les responsabilitats polítiques i el "cessament immediat" del regidor i president de l'Empresa Municipal de Transport (EMT), Giuseppe Grezzi, que es demanen des de l'oposició municipal després de conéixer-se el citat frau.

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera després de presidir en l'Ajuntament de València l'acte d'entrega d'honors i distincions amb motiu del 9 d'Octubre. L'alcalde ha destacat que ha convocat per al 17 d'octubre la sessió plenària extraordinària sobre el succeït en l'EMT sol·licitada pel PP i recolzada pels altres dos grups de l'oposició, Cs i Vox.

"El que he de dir és que em van demanar ahir un ple extraordinari. Eixe ple extraordinari ja l'he convocat i he comunicat que l'havia convocat per al dia 17", ha exposat el responsable municipal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento