Comunitat Valenciana

Consum substitueix la seua borsa de ràfia per una altra 100% reciclada capaç de resistir més de 100 usos

  • Consum ofereix des d'aquest dimecres en tota la seua xarxa comercial una nova borsa que substitueix la de ràfia i que està feta de plàstic 100% reciclat, reciclable i de fabricació nacional. Està concebuda per a resistir més de 100 usos i té capacitat per a 15 quilos.
Supermercat Consum.
Supermercat Consum.
CONSUM - Archivo
Supermercat Consum.

Segons ha informat la cooperativa en un comunicat, naix amb l'objectiu que es reduïsca el consum de borses porta-compra de plàstic reciclat en la línia de caixes. Aquesta nova borsa, més resistent, està feta d'un únic material, amb tintes a l'aigua, sent més sostenible i facilitant el seu reciclat. Costarà 0,50 euros, el mateix preu que tenia l'antiga de ràfia.

Aquesta mesura se suma a la qual la que va dur a terme el passat mes d'abril, quan va substituir les seues borses porta-compra convencionals per altres realitzades amb més d'un 70% de plàstic reciclat. Amb ella la cooperativa està reduint un 80% el plàstic que posa en el mercat per la substitució de les seues borses, xifrat en unes 873 tones de plàstic a l'any.

Així, Consum posa a la disposició dels seus clients tres tipus de bosses de plàstic reciclat: la que substitueix la de ràfia a 0,50 euros i les dos porta-compra de més d'un 70% de plàstic reciclat, una xicoteta a 0,05 euros i una altra gran a 0,10 euros, reutilitzable de més de 15 usos. També ofereix una bossa de paper reciclat a 0,10 euros, implantada en totes les seues botigues des de desembre del 2018.

"Consum segueix treballant perquè les bosses de plàstic reciclat siguen fabricades de la recuperació de material plàstic de la pròpia Cooperativa, apostant per l'economia circular i reduint, encara més, el plàstic generat", ha remarcat l'entitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento