Comunitat Valenciana

La discoteca La Indiana anuncia la seua voluntat de personar-se com a acusació en l'agressió sexual a una jove

  • VALÈNCIA, 1 (EUROPA PRESS)

La discoteca La Indiana ha expressat aquest dimarts el seu "absolut rebuig" al succés registrat el cap de setmana passat en el local, on dos joves de 22 i 25 anys van ser detinguts per la Policia acusats d'agredir sexualment una xica clienta de l'establiment en la porta dels lavabos, al mateix temps que ha manifestat la seua "solidaritat i preocupació" per la víctima i la seua voluntat de personar-se com a acusació en la causa.

Els propietaris del local han expressat així mateix la seua disposició a col·laborar en el "ràpid esclariment" dels fets, una decisió que han reiterat davant el Cos Nacional de Policia. La sala ha destacat i agraït la intervenció del personal en la detecció del succés i en la posterior detenció dels suposats agressors de la jove.

En aquest sentit, explica en un comunicat que va ser el personal de neteja de la sala el que, en el seu recorregut per les cambres de bany, amb la sessió encara en marxa, "va detectar que s'estava produint algun tipus de succés en els lavabos del local i el personal de seguretat el que, una vegada informat per la víctima que s'havia produït una agressió, va recórrer l'establiment acompanyant a la víctima, fins que va reconéixer un dels presumptes agressors". Aquest jove va ser retingut i posat "immediatament" a la disposició de la Policia, segons detalla el local.

Davant aquests fets, la Sala Indiana anuncia que traslladarà al jutjat corresponent la seua voluntat de personar-se com a acusació "en el moment processal oportú". La sala ha fet públic que lamenta els successos registrats en les seues instal·lacions que, segons precisa, "per desgràcia no van ser detectats en produir-se durant la sessió i en l'interior dels lavabos".

No obstant açò, aclareix que "una vegada els protocols de supervisió de la neteja de l'establiment ho van detectar, es va poder engegar tots els protocols d'actuació de seguretat i de coordinació amb les Forces i Cossos de Seguretat, que van ser cridats per la víctima a requeriment del personal de seguretat de la sala".

"Va ser la fortalesa de la víctima, amb el suport del personal de l'establiment i la ràpida actuació de les Forces i Cossos de Seguretat, els que han permès que els tràgics successos hagen pogut ser abordats des del primer moment i que s'hagen produït ja les primeres detencions", continua el local, que afig que espera que les investigacions "puguen dur-se a terme de la manera més ràpida possible fins al total esclariment dels fets" i insisteix en la seua "total voluntat de col·laborar en l'esclariment dels mateixos".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento