Comunitat Valenciana

Pascual anuncia per a principis d'any un document inicial per a abordar el pla de finançament de les universitats

  • La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha anunciat que a principis de l'any que ve hi haurà un primer document amb una valoració inicial per a veure com cal plantejar el finançament universitari.
La consellera d'Universitats, Carolina Pascual, al costat de la rectora de la UJI, Eva Alcón
La consellera d'Universitats, Carolina Pascual, al costat de la rectora de la UJI, Eva Alcón
GVA
La consellera d'Universitats, Carolina Pascual, al costat de la rectora de la UJI, Eva Alcón

Pascual, que s'ha pronunciat així davant els mitjans abans de l'obertura oficial del curs de la Universitat Jaume I (UJI), ha assenyalat que hi ha molts reptes per davant i que en el més "urgent", el pla de finançament de les universitats, "que ha sigut una reivindicació justa dels rectors des de fa temps", ja s'ha "fet un pas".

Així, ha recordat sobre que ja s'han produït les primeres preses de contacte i, en aquesta línia, ha destacat que a l'inici de l'any hi haurà un primer document "amb una valoració inicial per a veure com hem d'anar plantejant aquest tema".

"Amb la meua presència ací, vull donar suport a aquesta obertura de curs, estendre la mà a la rectora i a totes l'universitats de la Comunitat Valenciana", ha apuntat Carolina Pascual.

La consellera ha destacat la tasca tan "important" que s'està fent a l'UJI i que "queda reflectida amb l'aparició de la universitat en els rànquings a nivell mundial amb posicions molt bones", i ha apostat per que se seguisca treballant en eixa línia i "siguem capaces d'impulsar el desenvolupament de la ciència, la transferència de coneixement a la societat, que és el nostre paper".

Quant al futur mapa d'universitats, Pascual ha subratllat que cal fer també un primer document, "i és un dels objectius que s'ha plantejat la Conselleria d'ací a final d'any".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento