Comunitat Valenciana

Hosbec xifra en un milió el que no cobraran hotelers de la Costa Blanca per la fallida de Thomas Cook

  • El president de la patronal hotelera de Benidorm i la Costa Blanca (Hosbec), Toni Mayor, ha assenyalat que la fallida del turoperador britànic Thomas Cook no tindrà pràcticament efecte per a la Costa Blanca, ja que solament tenia una mitjana de 500 turistes diaris a través d'aquesta empresa, una quantitat reduïda per a la ciutat, i ha xifrat en un milió d'euros el que perdran els hotelers de la zona.
Platja de Benidorm
Platja de Benidorm
GVA - Archivo
Platja de Benidorm

Per açò, ha transmés un missatge "de tranquil·litat" i ha recalcat: "Els hotelers assumirem amb eixe milió d'euros que no cobrarem", en referència al deute que deixa la companyia britànica. Segons les seues estimacions, es veuran afectats uns 15 hotels de Benidorm.

En declaracions a Europa Press, Mayor ha assenyalat els qui es veuran afectades seran les destinacions d'Illes Balears i Canàries, el Carib i la resta del món.

"Va optar per anar-se'n molt a Turquia i va patir molt amb la crisi turca i el terrorisme; es van crear pèrdues importantíssimes", ha manifestat, per a considerar que Thomas Cook, en eixes circumstàncies, va triar "altres mercats on guanyava més per client i dia" i es "va equivocar".

Per al president dels hotelers, la companyia britànica ha tingut "molt mala sort en moltes facetes", que li ha provocat pèrdues de 2.000 milions d'euros: "Als morts vivents hi ha moments en què no se'ls pot tractar ja", ha dit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento