Comunitat Valenciana

Metges del Món demana la derogació de les ordenances que afavoreixen l'explotació sexual i mesures per a les víctimes

  • Voluntàries i voluntaris de Metges del Món Comunitat Valenciana, amb motiu del Dia Internacional contra l'Explotació Sexual, han reclamat "la derogació de les ordenances municipals que afavoreixen el negoci de l'explotació sexual, que només beneficia proxenetes i puters" i han exigit a més la posada en marxa de les mesures necessàries per a acabar amb aquestes pràctiques amb accions concretes en favor de les dones víctimes.
Recurs de prostitució, Policia Nacional, club d'alternació, investigació, striptease
Recurs de prostitució, Policia Nacional, club d'alternació, investigació, striptease
POLICÍA NACIONAL - Archivo
Recurs de prostitució, Policia Nacional, club d'alternació, investigació, striptease

Per a açò, l'ONG, que duu 20 anys treballant en la defensa de la salut de milers de dones en situació de prostitució, ha llançat una campanya en la qual mitjançant vídeos, gravats per ells mateixos, escenifiquen els testimonis arreplegats en les intervencions del programa de Persones en Situació de Prostitució i Tracta de València i Alacant, però fent un canvi de rols. D'aquesta manera, homes representen

persones prostituïdes i les dones són 'puteres'.

Metges del Món vol visibilitzar la situació de les persones en situació d'explotació sexual i anteposar la perspectiva de drets humans en la lluita contra el tràfic de persones.

Açò significa aplicar tots els protocols firmats per les institucions per a garantir la protecció dels drets de les víctimes d'aquest delicte, que pateixen greus violacions als seus drets humans.

Així mateix, han recordat a l'Ajuntament de València i a la Generalitat Valenciana "l'obligació de defendre i garantir la salut i seguretat de tota la ciutadania, especialment d'aquells col·lectius en situació d'extrema vulnerabilitat com són les persones que es troben en situació d'explotació sexual".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento