Comunitat Valenciana

Dani Miquel, Rocio Bonilla, els Sirera i molta literatura infantil, entre les novetats de Bromera per a la tardor

  • Bromera ha inclòs noms com els de Dani Miquel i Rocio Bonilla en la llista de novetats per a la tardor, que estarà protagonitzasda per l'aposta per la literatura infantil i juvenil, ha avançat l'editorial valenciana.
Portada de l'álbum 'Juguem amb Minimoni!',
Portada de l'álbum 'Juguem amb Minimoni!',
BROMERA
Portada de l'álbum 'Juguem amb Minimoni!',

'Sis anys, sis casetes' és el títol d'un dels nous volums. Es tracta d'un àlbum del reconegut il·lustrador Fran Parreño -amb textos de Josep Gregori-, que aborda de manera "tendra i original un tema delicat com el divorci i com aquest afecta els més menuts de la casa", explica l'entitat mitjançant un comunicat.

El talent de Rocio Bonilla torna també "amb força" amb un quadern d'activitats de Minimoni, la protagonista dels grans èxits internacionals 'De quin color són els besos?' i 'T'avorreixes, Minimoni?'. L'autora -que compta amb més de 300.000 lectors en tot el món- proposa una "obra perfecta perquè els xiquets i xiquetes desenvolupen la seua creativitat i aprenguen a cultivar-la a través de jocs, activitats, trucs i fitxes de tot tipus: Juguem amb Minimoni!", destaquen des de l'editorial.

Bromera també suma al seu catàleg l'àlbum il·lustrat 'Xiquetes que van imaginar allò impossible (i ho van aconseguir)', de Tony Amago i Nuria Rodríguez. Aquest títol recull les històries de quasi una vintena de dones de tot el món que van passar a la història per atrevir-se a somiar amb fites impossibles i aconseguir-les. A més a més, l'obra inclou dades biogràfiques i curiositats sobre aquests personatges que van marcar la història.

Igualment, subratllen la publicació de la versió en cartó de 'Les princeses també es tiren pets', d'Ilan Brenman i Ionit Zilberman. L'edició en format d'àlbum il·lustrat ha suposat un gran èxit arreu del món. Ara la història de Laura i el seu pare ha estat adaptada per arribar als lectors i lectores més menuts. Així, el llibre trenca amb els estereotips de gènere de manera original i divertida.

OBRES CROSSOVER

Pel que fa a la literatura per a lectors més adults, Bromera aposta per les obres crossover, a cavall entre la literatura per a adults i la juvenil. Així, la seua principal novetat en aquest camp és 'El senyal', de la booktuber Marta Meneu-Borja, una novel·la coral que ens ofereix un retrat viu de la societat actual, tendre i colpidor alhora. Les vides de les protagonistes de l'obra constitueixen un testimoni literari de la realitat que ens ha tocat viure i de com la violència de gènere s'ha infiltrat en la nostra societat.

Per últim, l'editorial continua apostant per gèneres com el teatre i, en aquest cas, ho fa de la mà de dos autors de reconeguda trajectòria. Així, Bromera publicarà en setembre 'Dinamarca/Plagi', un títol que agrupa l'última obra escrita conjuntament pels germans Sirera, 'Dinamarca', juntament amb 'Plagi', el nou text teatral de Rodolf Sirera.

'Dinamarca', expliquen, és l'obra que tanca la trilogia 'Europa en guerra' i se situa durant diversos moments del període comprés entre 1933 i 1945. 'Plagi', en canvi, és una obra de suspens que agrupa un escriptor que ha perdut la inspiració, una escriptora que es fa passar per periodista, una obra plagiada, un segrest... Però no tot és el que sembla ser.

LLIBRES PER AL NADAL

De cara a Nadal, Bromera prepara també alguns títols destacats per a lectors de totes les edats. D'una banda, el llibre-CD 'Què fem amb el fem?' de Dani Miquel i Dídac Botella, amb il·lustracions de Joanra Estellés, que suposa una manera divertida d'aprendre la importància del reciclatge i inclou consells per a tindre cura del nostre medi ambient diàriament i sense esforç.

De l'altra, el catàleg llançarà 'L'enigma del centenari', d'Enric Lluch, una novel·la infantil de detectius que gira al voltant del centenari del València CF, així com 'L'ombra del pare', de Pasqual Alapont, que ens narra la història de Víctor, un jove que serà incapaç d'acceptar que sa mare vulga refer la seua vida amb un altre home i tractarà de boicotejar la relació.

Per últim, el segell publicarà les obres guanyadores dels premis de l'Institut Alfons el Magànim. En concret, es tracta de Pedres que han de ser remogudes, de Jovi Seser, Premi València de Narrativa, un recull de relats on apareixen moments històrics com l'Holocaust o les foses del franquisme; Fugaç, de Ramon Guillem, Premi València de Poesia; i El cor heretge, d'Aina Garcia, Premi València Nova de Poesia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento