Comunitat Valenciana

Puig es reuneix amb Ábalos i diputats i senadors del PSPV amb el rerefons de la incògnita de la investidura

  • El president de la Generalitat Valenciana i líder dels socialistes valencians, Ximo Puig, es trasllada aquest dimecres a Madrid per a reunir-se amb el ministre de Foment i secretari d'Organització del PSOE, José Luis Ábalos, i els diputats i senadors socialistes valencians. En la trobada s'abordaran les reivindicacions de la Comunitat davant els possibles escenaris després d'una eventual investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern o una dissolució de Les Corts i convocatòria d'eleccions generals.
Puig en el sopar d'estiu dels socialistes a Dénia
Puig en el sopar d'estiu dels socialistes a Dénia
PSPV
Puig en el sopar d'estiu dels socialistes a Dénia

La reunió tindrà lloc en la Sala Manuel Broseta del Senat a les 19.00 hores i, segons han explicat a Europa Press fonts socialistes, es tracta d'una trobada "de principi de curs" en el qual els representants valoraran les possibilitats del grup majoritari en el Congrés per a "reivindicar l'agenda valenciana".

Des del PSPV-PSOE han considerat que als valencians "els convé" que hi haja govern, encara que han remarcat que "no pot ser a qualsevol preu". El president valencià ha lamentat "la crisi de confiança" que existeix entre Podem i el PSOE aquest mateix dimarts en una entrevista en la Cadena Ser i ha demanat eixir d'aquest "embós" per a aconseguir un acord de govern per al qual "no hi ha una única fórmula" com s'ha demostrat a la Comunitat.

Puig ja va mantindre una reunió similar aquest dilluns amb diputats socialistes en Les Corts, en la qual va apuntar que "el primer és pactar el quin" i després "establir un clima de confiança", al mateix temps que va recalcar que "no és necessari estar en el Govern" com "s'ha vist en el Botànic".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento